Hoteller & resorts

Luksushoteller og ressorts skaber den ultimative alt-i-én ferie for både børnefamilier, venner og par. Ta’ på badeferie eller golfferie i Spanien, eller lad sanserne komme i spil på en Michelin restaurant i Italien. 

Guadalpin Banus

Dette luksuriøse 5-stjernet strandhotel er placeret i området Nueva Andalucía kun 15 minutters gåafstand fra den stilfulde marina Puerto Banús, som er en af de mest prestigefyldte marinaer i Europa.

Anantara

I den sydspanske region Costa Del Sol finder du det eksklusive og 5-stjernede golfparadis Anantara Villa Padierna Palace, som er placeret i maleriske og naturskønne omgivelser.

Villa D'Amelia

På en bjergside i de norditalienske alper finder du det smukke 4-stjernede boutiquehotel Villa D’Amelia der med sin betagende panoramaudsigt over Piemontes naturskønne landskab og vinmarker danner en enestående ramme for vaskeægte italiensk idyl.

Hvis du kan drømme det, kan du opleve det

Global Tours er up to date med alt det, du kan opleve i verden.
Hvis du savner inspiration til din næste drømmerejse, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg fortæller om rejser, jeg har designet for mine kunder, spændende nye rejsemål og oplevelser og fremtidens muligheder. Vil du med på min rejse?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev:

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere