Referencer

Jeg gør alt for, at mine gæster får oplevelsesrige og uforglemmelige rejser

Det handler for mig om at lære mine kunder og deres præferencer at kende, så jeg kan sætte mig i deres sted, når jeg designer deres rejse. Jeg har heldigvis en god indlevelsesevne, som gør, at jeg kan imødekomme og endda også nogle gange overgå mine kunders forventninger.

Global Tours-rejse til Italien

”Vi havde en dejlig ferie på Hotel Cristina, Limone, hvor alt gik fint. Gode flyture med “prioriteret”. Fine biler. Vi tegnede en ekstra forsikring, som vi heldigvis ikke fik brug for. Vi kørte nu ikke så meget på grund af varmen, men en tur til Riva del Garda, Venedig med gondolture osv. Samt en sejltur til Malsecine. Værelser ved siden af hinanden med en fantastisk udsigt, lidt knebent med plads, hvor der skulle sove fire, men det gik fint. God betjening, fin rengøring og god mad, skøn by Limone. Der var intet at klage over. Alle nød det, slappede af og vil gerne derned igen på et tidspunkt. Tak for indsatsen, jeg er sikker på, vi tales ved igen.

Judy & Finn

Global Tours-rejse til Australien

Vi ser tilbage på en fantastisk dejlig “skræddersyet” 3 ugers familietur til Australien. Stor tak til Sanne, Global Tours, som med sit professionelle og personlige engagement har taget hånd om en vellykket og uforglemmelig rejse.

Kim & Bodil Frandsen

God og personlig service

Hos NSSA anerkender vi vigtigheden af en god og personlig service. Vi ved at hos Global Tours bliver alle behandlet ens og får den bedste og mest positive service og hjælp fra start til slut.

Gustav Fink, NSSA

Min familie og jeg kan på det varmeste anbefale Global Tours

Sanne Petersen har to gange designet en længere tur på 2 måneder for vores familie.

Det har været en enestående, unik oplevelse, hvor alle vores ønsker og behov er blevet opfyldt.

Vi har i et tæt samarbejde skræddersyet en helt unik tur, med enestående oplevelserne og unikke hoteller.

Et samarbejde – der har gjort vores ture uforglemmelige og til en ”Once in a Life time experience”.

Henrik Larsen

Vice Chief Instructor
IOGKF International

Global Tours-rejse til Borneo - Climb for Charity

Tak for den exceptionelle service vi fik med ombookningen af vores billetter, lige så mange gange vi kludrede rundt og ombestemte os, lige så mange smil fik vi retur. Og nye billetter. Tak, du er en skat.

Michelle Hviid &
Majbritt Mikkelsen

Global Tours-rejse til Florida

Jeg har lige haft et af mit livs største rejseoplevelser i Florida med mine børn og deres kærester arrangeret af Sanne fra Global Tours. Vi boede super dejligt i Orlando, Miami, Key West og Fort Lauderdale. Vi fik mange gode råd, ideer og anbefalinger af Sanne, som bidrog til, at vores rejse blev succesfuld. Kan kun anbefale Global Tours.

Elisabeth Birnbaum

Eksportmission til coronalukkede Los Angeles

Tak for et helt fantastisk 2021 med kroningen af vores samarbejde med en VELGENNEMFØRT eksportmission til coronalukkede Los Angeles, og som kun lykkedes via Global Tours indsats og engagement, og på trods af alle odds.
Global Tours er en unik, ambitiøs, nærværende rejsearrangør, og helt i særklasse når det gælder rettidig individuel rejse- og forretningsoplevelser.
Om jeg ville bruge Global Tours igen – altid!
🌟🌟🌟🌟🌟🌟stjerner fra Erhverv Norddanmark

Kurt G. Bennetsen, Erhverv Norddanmark

Skræddersyede familierejser

Sanne & Global Tours har flere gange designet rejser til vores familie. Rejser gennem både USA (Florida, Nevada & Californien) & Costa Rica. 

Alle rejser har været skræddersyet perfekt til vores behov & ønsker. Derudover sætter Sanne & hendes team deres personlige præg for turene, så man får den bedste oplevelse!

Rejserne har været fyldt med spændende oplevelser. Lige fra autentiske ophold i regnskove, storbys oplevelser i San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Miami, Orlando og de utrolig mange flotte nationalparker både i USA og Costa Rica. 

Vi kan VARMT anbefale Global Tours og man får uden tvivl en fantastisk & uforglemmelig rejse! 

PS: Skal du på bryllupsrejse? Så kan Global Tours sætte en fantastisk tur sammen! 

Christian & Christina Birnbaum

Hvis du kan drømme det, kan du opleve det

Global Tours er up to date med alt det, du kan opleve i verden.
Hvis du savner inspiration til din næste drømmerejse, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg fortæller om rejser, jeg har designet for mine kunder, spændende nye rejsemål og oplevelser og fremtidens muligheder. Vil du med på min rejse?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev: