Asien

Asien er også kendt under navnet ’kontrasternes verden’ og er et kontinent med fascinerende modsætninger hvor man kan opleve alt fra naturlige vidundere, fredfyldte templer i bjergene og hvide sandstrande til et farverigt og pulserende byliv. Går din næste drømmerejse til Asien kan jeg varmt anbefale det eksotiske paradis på Maldiverne, den frodige natur på Sri Lanka eller det kulturelle ferieparadis i Thailand.

Maldiverne

I Det Indiske Ocean finder du Maldiverne; en helt speciel øgruppe der med sine idylliske hvide sandstrande, krystalklare laguner, tropiske planter og spektakulære undervandsliv, ofte kaldes for ‘det sidste paradis på jorden’. Et rejseparadis til dig, som værdsætter naturens ro og personlig velvære.

Sri Lanka

Med sin frodige natur, varierede biodiversitet og dens helt unikke skønhed kaldes den tropiske ø Sri Lanka også for Det Indiske Oceans perle. Et helt unikt sted med kulturelle skatte gemt blandt den frodige, grønne natur, og med smukke te-plantager så lang øjet rækker.

Thailand

Din næste drømmerejse kan også nydes i det kulturelle og smukke ferieparadis Thailand. Lad alle dine sanser komme i spil ved at kombinere det pulserende byliv i Bangkok og dertilhørende gastronomiske oplevelser med fredfyldte og afslappende omgivelser ved de farverige templer og rismarker.

Hvis du kan drømme det, kan du opleve det

Global Tours er up to date med alt det, du kan opleve i verden.
Hvis du savner inspiration til din næste drømmerejse, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg fortæller om rejser, jeg har designet for mine kunder, spændende nye rejsemål og oplevelser og fremtidens muligheder. Vil du med på min rejse?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev:

Samarbejdspartnere