Flybilletter

Er du flyveklar?

Lad mig hjælpe dig med bestilling af flybilletter. Det kan være svært at overskue mulighederne – men jeg har erfaringen og er online med samtlige flyselskaber, så jeg finder nemt de gode tilbud og priser.

Jeg vælger præcis det, du ønsker – den billigste løsning inden for dine behov; standard, business, første klasse, CO2-kompenserede flyrejser m.fl. Jeg står gerne for alt vedr. flyrejsen: sædereservation, bagage, madbestilling ombord (også gerne specialdiæt) samt speciel assistance, hvis dette ønskes.

Ved bestilling af flybilletter optræder Global Tours som agent for luftfartsselskaberne. Det er luftfartsselskaberne alene, som har ansvaret for transportens gennemførelse.

NB! Jeg giver også gerne gode råd til, hvordan du kan hjælpe med at reducere flyveturens CO2- fodaftryk – fx ved at vælge moderne flyselskaber, som har investeret i nyere mere brændstofeffektive fly, ved at pakke let, ved at flyve på økonomiklassen og ved – efter flyrejsen at spise lokalt, vælge CO2-optimerede hoteller osv.

NB! Jeg giver også gerne gode råd til, hvordan du kan hjælpe med at reducere flyveturens CO2- fodaftryk – fx ved at vælge moderne flyselskaber, som har investeret i nyere mere brændstofeffektive fly, ved at pakke let, ved at flyve på økonomiklassen og ved efter flyrejsen at spise lokalt, vælge CO2-optimerede hoteller osv.

Hvis du kan drømme det, kan du opleve det

Global Tours er up to date med alt det, du kan opleve i verden.
Hvis du savner inspiration til din næste drømmerejse, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg fortæller om rejser, jeg har designet for mine kunder, spændende nye rejsemål og oplevelser og fremtidens muligheder. Vil du med på min rejse?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev:

Samarbejdspartnere