OceanSky Cruises

Tag med OceanSky Cruises på banebrydende ekspedition til Nordpolen.

Tag med OceanSky Cruises på en banebrydende ekspedition til Nordpolen, og vær med til at skrive historie når luftskibet lander deroppe som det første moderne hybride luftskib i historien. 

 

En enestående rejse  
Ekspeditionen foregår ombord på Airlander 10, og den første flyvning vil finde sted fra Svalbard i Norge mellem foråret 2023 og efteråret 2024. Ekspeditionen vil tage dig med ud på dit livs oplevelse, hvor du får ekstraordinær mulighed for at opleve tidligere utilgængelige destinationer med en helt unik natur og enestående dyreliv. 

Ekspeditionen er en rejse ud over det sædvanlige, hvor du vil komme helt tæt på den uberørte natur på Arktis, samtidigt med at der ikke efterlades noget CO2-fodaftryk. Luftskibet er nemlig udstyret med en kombination af egenskaberne fra konventionelle fly, samt ny teknologi der gør luftskibet lettere end luft. Dette gør også, at du svæver lydløst over land og dyrelivets følsomhed vil derfor også blive særligt respekteret.

Ekspeditionsleder
Din ekspeditionsleder på rejsen er Robert Swan; en anderkendt klimaaktivist, arktisk opdagelsesrejsende og den første person, som til fods har nået både Nord- og Sydpolen. Ekspertisen på ekspedition er derfor af helt særlig kvalitet og stemmer overens med den generelle luksus, som du finder ombord på luftskibet.

 

Ombord på luftskibet
Som passager på luftskibet er du omringet af luksus lige fra de private soveværelser til den betagende panoramaudsigt fra luftskibets Infinity Lounge. Luftskibet har også egen bar, hvor drinks kan nydes med den ultimative udsigt, og hvor køkkenet byder på en himmelsk smagsoplevelse.   

 Der er kun få pladser tilgængelige til denne helt ekstraordinære, banebrydende og særlige ekspedition . Skal du være én af de første, som bliver en del af denne historie?

Samarbejdspartnere