Afrika

Afrika er et helt og aldeles unikt kontinent. Jeg kan varmt anbefale rejser til Kenya og Tanzania, herunder Zanzibar, hvis du er til store naturoplevelser, 1:1 møder med det vilde dyreliv, lækker mad og luksuriøse lodges. Karen Blixens farm i Kenya og den særlige kultur omkring den er bestemt også et besøg værd.

Kenya

Velkommen til Kenya – eller som man siger på Swahili ”Karibu Kenya”. Afrika brænder sig fast i sjælen. Når du først har været der, glemmer du det aldrig. Kenya’s vidunderlige univers venter på dig.

Tanzania

Tanzania er en destination fuld af overraskelser – fra Mount Kilimanjaro til de fantastiske hvide sandstrande på Zanzibar og udsigten over Ngorongoro krateret fra din ”hilltop” Lodge kan ikke beskrives med ord. 

Zanzibar

Placeret i Det Indiske Ocean nær Afrikas kyst finder du den eksotiske ø Zanzibar. Den ultimative badeferie blandt svajende palmer, krystalklart vand og kridhvide sandstrande så langt øjet rækker.

Hvis du kan drømme det, kan du opleve det

Global Tours er up to date med alt det, du kan opleve i verden.
Hvis du savner inspiration til din næste drømmerejse, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg fortæller om rejser, jeg har designet for mine kunder, spændende nye rejsemål og oplevelser og fremtidens muligheder. Vil du med på min rejse?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev:

Samarbejdspartnere