Katamaran

Luksusferie på havet

Nyd din næste ferie ombord på en privat og luksuriøs katamaran mens du sejler rundt på det krystalklare azurblå hav i Caribien omgivet af palmeøer og kridhvide sandstrande, blandt de hvidmalede huse i Grækenland eller på det smaragdgrønne hav blandt frodige bjergkæder i Kroatien.

 

All Inclusive

Uanset lokationen er du garanteret en gennemført oplevelse blandt luksuriøse rammer og med helt egen besætning, som står klar til at servicere ethvert ønske. Med egen køkkenchef ombord har du også mulighed for at nyde en af de mange gourmetspecialiteter direkte ude på dækket, hvor middagen kan nydes under den klare stjernehimmel.   

Oplevelser
Bliver der for varmt på båden kan du nyde en kold drink i skyggen eller hoppe direkte ned i det smukke omkringliggende hav. Der kan også arrangeres dykkerlektioner med professionelle dykkere, så du kan komme helt tæt på havbundens magiske univers.

Ønsker du paddleboards eller vandski kan dette også arrangeres, og vi sørger naturligvis for at det hele står klar ombord til når du ankommer. Hele rejsen er skræddersyet dine specifikke ønsker og præferencer, og du kan derfor helt selv vælge, hvor lang tid ferien skal vare og hvad den skal indebære.  

Samarbejdspartnere