USA

Med sine 50 forskellige stater byder USA som rejsedestination på et væld af muligheder. Om du er til badeferie på hvide sandstande, kulinariske oplevelser i storbyer eller vandring i naturskønne omgivelser, så har USA det hele. Jeg står klar med en masse guldkorn og spændende ruter som kan være med til at give dig dit livs rejseoplevelse. 

Californien

Solrige Californien er en delstat med kontraster, og du kan derfor opleve alt fra en vandretur ved Lake Tahoe i naturskønne omgivelser, til det pulserende og farverige byliv i Los Angeles. Du kan også nyde de gyldne sandstrande i Malibu eller gå langs stranden i det smukke Long Beach.

Florida

I Solskinsstaten Florida kan du slappe af på de lækre sandstrande i Key West eller tage på en shoppetur blandt palmer og god stemning på Lincoln Road i Miami Beach. Du kan også opleve den amerikanske version af Venedig i Fort Lauderdale eller tage en tur i Disney World med familien i Orlando.

New York

Rejs til New York, og oplev en af verdens mest berømte byer – The Big Apple. New York er også kendt som byen der aldrig sover, og det kan tydeligt mærkes i den helt unikke atmosfære og stemning som byen rummer. Oplev den særlige stemning til en basketball kamp i Madison Square Garden, eller nyd roen i den smukke Central Park.

Hvis du kan drømme det, kan du opleve det

Global Tours er up to date med alt det, du kan opleve i verden.
Hvis du savner inspiration til din næste drømmerejse, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg fortæller om rejser, jeg har designet for mine kunder, spændende nye rejsemål og oplevelser og fremtidens muligheder. Vil du med på min rejse?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev:

Samarbejdspartnere