Mød rejsedesigneren

Jeg gør din drømmerejse personlig

Fortæl mig, hvad du vil opleve, og jeg får det til at ske. Så kort kan det siges. Og jeg vil nok ikke undlade at bidrage med yderligere forslag til oplevelser, som du måske slet ikke havde forestillet dig fandtes. Det er sådan, jeg arbejder. Jeg elsker at inspirere og dele ud af min viden. Verden er større end du tror – hvorfor ikke tage det hele med?

Jeg hedder Sanne Petersen, jeg har arbejdet i rejsebranchen siden 1987 og er i dag indehaver af og rejsedesigner i Global Tours. Derudover er jeg selv en passioneret eventyrer og bruger al min fritid på at udforske verden omkring mig. Nye oplevelser; nye rejsemål; nye mennesker, som jeg kan networke med. Alt nyt, er spændende for mig!

Når jeg designer din rejse, er det nemmere for dig: Du sparer tid og får ro i sindet. Hvis det ønskes, kan alt på turen planlægges til mindste detalje, fx hvor I skal sidde i flyet, hvor I skal spise, når I ankommer – og hvor I absolut ikke skal spise – hvor I skal leje cykler, på hvilken strand I finder de billigste og bedste solvogne, og hvor I skal købe jeres billetter til naturparken m.fl. På den måde får I maksimalt udbytte af jeres tur, oplever ting, som I måske aldrig havde forventet, og I undgår evt. ubehageligheder på turen. Jeg ser det som min særlige opgave at sørge godt for dig og dine rejsefæller hele vejen igennem.

Når kufferten er pakket med et veldesignet program, som tager højde for præcis dine ønsker, er du garanteret at få den rejse, du drømmer om.

Hvis du kan drømme det, kan du opleve det

Global Tours er up to date med alt det, du kan opleve i verden.
Hvis du savner inspiration til din næste drømmerejse, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg fortæller om rejser, jeg har designet for mine kunder, spændende nye rejsemål og oplevelser og fremtidens muligheder. Vil du med på min rejse?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev: