Europa

Tag på din næste drømmerejse til Europa og oplev de smukke promenader langs den sydfranske riviera, få vind i håret med en tur på de verdenskendte røde vespaer i Italien eller tag ud at surfe på de anerkendte bølger i smukke Portugal – mulighederne er mange og helt op til dig.  

Frankrig

En helt unik rejsedestination som byder på utallige oplevelser. Gå langs de små brostensbelagte gader ved Eiffeltårnet, besøg de farverige og duftende lavendelmarker i Provence, eller nyd den forfriskende havluft og blåglitrende vand ved Den Franske Riviera.

Grækenland

Grækenland er med sin historiske charme et land der bare skal opleves. Her kan du kombinere traditionel badeferie på hvide sandstrande med kulturelle oplevelser i historiske templer, og opleve ruiner der særligt bærer præg af oldtidens græske og smukke arkitektur.

Italien

Tag til lidenskabens land, Italien, hvor du kan opleve farverige byer fulde af dufte fra det italienske køkken og et væld af unik italiensk arkitektur. Oplev den maleriske by Venedig fra de smukke gondoler langs kanalerne eller tag på vinsmagning i det smukke Toscana hvor du vil være omgivet af ro og enestående landskaber af vinmarker.

Portugal

I Portugal kan du opleve alt fra de farverige bygninger i Lissabons stejle gader og de hvide sandstrande i Algarve til de kulørte klippeformationer på Madeira. Derudover kan du også se frem til det portugisiske køkken som byder på en kulinarisk oplevelse med alt godt fra havet

Spanien

Spanien som feriedestination byder på alt fra kulturelle oplevelser i de sprudlende og farverige storbyer, til vandring i de smukke bjergbyer og til afslapning i de idylliske havnebyer og øer med hvide sandstrande og krystalklart vand.

Hvis du kan drømme det, kan du opleve det

Global Tours er up to date med alt det, du kan opleve i verden.
Hvis du savner inspiration til din næste drømmerejse, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg fortæller om rejser, jeg har designet for mine kunder, spændende nye rejsemål og oplevelser og fremtidens muligheder. Vil du med på min rejse?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev:

Samarbejdspartnere