Anantara

Villa Padierna Palace Benahavis

5-stjernet golfparadis

I den sydspanske region Costa Del Sol finder du det eksklusive og 5-stjernede golfparadis Anantara Villa Padierna Palace, som er placeret i maleriske og naturskønne omgivelser. 

  

Restaurant

Dette luksuriøse resort rummer et udvalg af unikke restauranter, hvor du kan se frem til kulinariske oplevelser inden for blandt andet middelhavsspecialiteter og frisk skaldyr.

Nyd italienske specialiteter hos La Loggia, frisk og velsmagende sushi hos 99 Sushi Bar, sunde alternativer hos Hole 55, eller frisk skaldyr fra lokale markeder hos By the Sea Beach Club.

 

Wellness

Få helt ro i sindet ved brug af de afslappende wellness faciliteter som tilbydes på stedet. Du kan blandt andet nyde en tur i den tilhørende udendørspool, som er omkranset af frodige palmer for at skabe en fredelig og omfavnende stemning, eller i den indendørs pool, hvor fokus er på afslapning og romersk-inspireret arkitektur.

Du kan også afkoble ved en tur i det tilhørende fitnesscenter, eller blot ved en gåtur i en af de omkringliggende haver.

 

Golf

Udover den luksuriøse placering, romersk-inspirerede indretning og rolige omkringliggende atmosfære rummer stedet også tre anerkendte golfbaner. Heriblandt finder du den eksklusive og udfordrende Alferini bane, samt den populære Los Flamingos. Den sidstnævnte er designet af den prestigefyldte arkitekt Antonio García Garrido, og har en enestående placering med udsigt over det krystalklare middelhav. 

 

Leading Hotels of the World

Hotellet er medlem af den anerkendte organisation Leading Hotels of the World, som repræsenterer bemærkelsesværdige luksushoteller over hele verden. Der er derfor en helt særlig oplevelse i vente ved en rejse til Anantara Villa Padierna Palace.

Samarbejdspartnere