Guadalpin Banus

Luksuriøst og 5-stjernet strandhotel

Dette luksuriøse 5-stjernet strandhotel er placeret i området Nueva Andalucía kun 15 minutters gåafstand fra den stilfulde marina Puerto Banús, som er en af de mest prestigefyldte marinaer i Europa. Stedet er også særligt kendt for sine boutiqueforretninger og de mange yachts, som lægger ved marinaen. Hotellet ligger langs den spanske riviera og er derfor tæt placeret på den smukke by Marbella, hvor du kan finde golfbaner og restauranter til enhver smag. 

 

Restaurant og Beach Club

Ikke kun lokationen af dette hotel er i særklasse, du kan nemlig også få en helt særlig gastronomisk oplevelse med udsigt over det smukke middelhav. Stedet har også egen Beach Club, hvor aftenen efterfølgende kan fuldendes ovenpå en smagfuld middag i beundringsværdige omgivelser. 

Værelser

Hotellet rummer en bred variation af værelser, og du kan derfor udvælge lige præcis den type som matcher dine behov. Alle værelserne er udstyret med den nyeste teknologi og er indrettet helt eksklusivt med et særligt fokus på komfort og elegance. 

 

Strand og pool

De varme solstråler fra den sydspanske sol kan både nydes på den tilhørende strand med fint lyst sand under fødderne, men også på den rummelige og stilfulde veranda som omkranser den tilhørende pool. Her finder du også solvogne, parasoller og en pool bar, hvor drinks kan nydes med en betagende panoramaudsigt over det smukke middelhav. 

Samarbejdspartnere