Villa Costa Bella

Ferie i en luksuriøs strandvilla

Denne smukke strandvilla er placeret ved Costa Bella strand på østsiden af den anerkendte og luksuriøse ferieby Marbella. Villaen er designet af arkitekt Jose Carlos Moya, og er bygget så det falder naturligt ind i det smukke strandlandskab og er placeret kun få skridt fra lyst sandstrand og det smukke krystalklare middelhav.

 
Wellness
 
På din ferie til denne smukke strandvilla har du mulighed for at nyde tilværelsen i villaens tilhørende pool og jacuzzi. Poolen er placeret i den bagerste have med udsigt over den smukke sandstrand og hav.Jacuzzien finder du oppe på villaens private tagterrasse, hvor du også kan nyde et koldt glas rosévin i det eksklusive loungeområde med udsigt over middelhavets brusende bølger. 

Tagterrassen har også egen bar og kan overdækkes ved behov. 

 

Indenfor i villaen 

Strandvillaen kan rumme op til 12 personer fordelt på de seks eksklusivt indrettede soveværelser, som alle har adgang til en sydvestvendt terrasse med udsigt over det smukke middelhav og helt unikke solnedgange. Derudover er der fire badeværelser som alle er lavet i et stilrent og elegant design og med store brusearealer.

 

Villaen har også tilhørende liggestole og parasoller, som frit kan benyttes ved poolen, og store komfortable loungesenge oppe på den smukke tagterrasse

Samarbejdspartnere