Villa Casa Blanca

Ferie i et arkitektonisk mesterværk

Hold din ferie blandt et arkitektonisk mesterværk og luksus i den smukke Villa Casa Blanca. Villaen er placeret nær Puerto Banus ved Marbella og ligger kun en halvtimes kørsel fra Malaga lufthavn. Villaen er designet af arkitekten Angel Taborda, og skabt i et moderne design som afspejler en luksuriøs lystyacht. Villaen er omgivet af smukke bjerge og med en helt unik udsigt over det azurblå middelhav.


Wellness
Du kan nyde ferien med en afslappende svømmetur i villaens private udendørs pool med udsigt over det smukke bjerglandskab og middelhav. Åbne en flaske champagne eller vin mens du nyder boblerne i den udendørs spa, eller benytte dig af de tilhørende fitness faciliteter på villaens terrasse. 

Villaen rummer også et udendørs loungeområde, som har en helt enestående udsigt. Her kan du både nyde et måltid, en kold drink eller bare slappe helt af under den åbne stjernehimmel.

 

Indenfor i villaen
Sammensætningen af de store, brede vinduer og det hvide design giver et helt særligt lysindfald, og du vil derfor føle, at du står lige under den fredfyldte, blå sommerhimmel eller den krystalklare stjernehimmel. Villaen har plads til 18 personer og rummer 7 værelser og 6 badeværelser. Udover pool, spa, fitness og loungeområde finder du også et billardbord og hjemmebiograf indenfor i villaen.

Villaen er også placeret tæt på de to velkendte golfbaner; Los Naranjos og Las Brisas.

Samarbejdspartnere