Om Global Tours

Rejsebureauet, der opfylder alles ønsker

Global Tours er et rejsebureau for dig, som går efter specielle, personlige oplevelser – med din partner, familien (med små eller store børn) eller gode venner. Ikke nødvendigvis ekstravagante oplevelser, men interessante oplevelser, som bider sig fast og skaber gode minder.

Global Tours arrangerer også grupperejser for dig og din kortklub, whiskyklub, rejseklub, golfklub og andre klubber, som vil ud at opleve noget helt særligt, som er relevant inden for gruppens interesseområde.

Ønsker du en firmatur til udlandet, vil I ud at se jeres fabrik i Vietnam, eller skal julefrokosten foregå i Monaco, er Global Tours også en oplagt rejsearrangør. Global Tours tager sig også gerne af dele af firmarejsen fx bestilling af flybilletter, hvis I selv har styr alt det andet.

Global Tours blev etableret i 2016 af rejsedesigner Sanne Petersen, som designer rejser i et tæt samarbejde med et verdensomspændende netværk af rejsearrangører med forskellige ekspertiseområder. Hos Global Tours kan enhver drøm blive til virkelighed – uanset om drømmen skal udleves i Australien, på den sibiriske jernbane, på Caminoen eller i de amerikanske storbyer.