Mellemamerika

Mellemamerika indeholder nogle fantastiske rejsedestinationer og små unikke perler. Regionen er blandt andet hjemsted for den gamle maya-civilisation og indeholder en del forskellige farverige og pulserende kulturer. Regionen er fyldt med regnskove og smukke vulkaner, men samtidig er der også mulighed for ren afslapning på de smukke sandstrande langs hele Caribiens og Stillehavets kyster.

Costa Rica

Den tropiske perle Costa Rica finder du mellem Stillehavet og Det Caribiske Hav – et ferieparadis med en perfekt kombination af frodige jungler, smukke vulkaner og et enestående strandliv med surfing og snorkling. Derudover rummer landet også et mangfoldigt og unikt dyreliv, som er beundringsværdigt for både store og små.

Mexico

Med sine tætte regnskove, unikke arkitektur, arkæologiske vidundere og sin farverige kultur er Mexico et absolut eventyr for sig. Landet er dækket af bjerge, og er særligt kendt for sine lækre hvide sandstrande. Her kan du blandt andet nyde en iskold Margarita – lavet på Mexicos’ helt egen tequila.

Hvis du kan drømme det, kan du opleve det

Global Tours er up to date med alt det, du kan opleve i verden.
Hvis du savner inspiration til din næste drømmerejse, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg fortæller om rejser, jeg har designet for mine kunder, spændende nye rejsemål og oplevelser og fremtidens muligheder. Vil du med på min rejse?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev:

Samarbejdspartnere